Jump to content
RedDevils Romania

Join Our servers

RedCiuffy
Administrators
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

 1. Cerere unban kHRYSTAL

  Salut, Ar trebui sa ai 4 poze iar tu ai postat decât 1. Aștept și restul de 3 poze
 2. Vot server

  Votat nr 15-16 : https://servere-cs.freakz.ro/cs_server-89.40.105.6-79456.html
 3. [INFO] Absente / Inactivitate / Retrageri

  ABSENTA / INACTIVITATE Nick : Ciuffy Grad : Administrator Motiv : Concediu Perioada : 23.08.2018 - 04.09.2018
 4. 1 An Reddevils Romania !!!

  Hai sa fim sanatosi:))) si La multi ani noua
 5. Cadou

  TC
 6. Film Skyscraper (2018)

  Da da nu e rău
 7. Cerere Admin Kill$You

  PM cu user și parola
 8. Cerere Admin

  Salut Drogatul, Cererea ta este incompleta te rog sa urmezi modelul de mai jos, odata ce completezi cererea cum trebuie va fi aprobata:) 1. NickName: 2. Varsta (minim 16 ani): 3. SteamID: 4. Ai experienta in AMX MODX (ani/luni) ?: 5. Link GameTracker cu orele (obligatoriu): 6. Ai citit regulamentul ?: 7. Cuvantul cheie este ?: 8. Poti intra pe TeamSpeak 3 (da/nu) ?: 9. Link scanare wargods (rezultatul scanarii nu trebuie sa fie cu rosu):
 9. [Anunturi] / [INFO] Afilieri Servere

  Din nefericire fondatorul serverului GTR si-a retras cererea de afiliere. Le-am sters categoriile si am sters DNS-ul.
 10. unban

  Salut pentru unban te rog sa prezinți demo. Când intri pe server ti se face automat demo și se salvează în cstike. EDIT by Lucian: ha :)) amandoi in acelasi timp Te rog daca ai timp schimba-i lu Biz*bv parola de pe forum . Spune el ca a uitat-o si nu poate sa intre. :)) Eu ma grabesc sa plec la scarbici. Cand ii dai parola te rog sa il chemi pe TS.
 11. Probleme forum, multe.

  8. Poza a fost scoasa 9. Mulțumesc/mulțumim pt poza dar poza actuala a fost aleasa de lory. Dacă ea vrea sa o schimbam cu cea veche o schimb. 10. Acea limitare este decât pe profilul tău. În curând o sa le scot de tot inclusiv poza de fundalul. 11. Pozele mari îngreunează și baza de date și forumul în sine. Când forumul o sa devina mai populat se va simți diferența. 12. Hlstatsx nu este live nu este implementat este un proiect on going. Poate dura încă 1 luna sau 5. În cea ce privește scroll ul ma îndoiesc ca cineva trage de bara aia sa navigheze dar dacă asta este o problema se poate face chenarul mai mic. 13. Nu este nici o problema decât ca titlul este mult prea mare o sa scot partea cu "general" și va rămâne decât administrator.
 12. Salut dead, Fiind singurul care lucrează la forum decât eu fac modificări. Modificările pe care le fac sunt testate în prealabil în pc ul meu personal după care implementate direct pe comunitate. In cea ce privește ideea ta de a avea landing page și forum separat nu pot spune ca ii vad rostul dar te rog sa îmi explici. Forumul are funcție de landing page cu news pictures video etc relevante comunității nu este implementata pt ca eu nu am simțit ca e nevoie. Dar dacă tu consideri ca este te rog sa argumentezi. Multă bafta îți doresc și te aștept cu un răspuns la ce am scris mai sus.
 13. unban Request

  Hi Legends, Your request doesn’t make any sense mate. Please make another request with correct details. The unban request is rejectect due to incorect details.
 14. [Cerere admin] SK|FoReSt

  PRO
 15. cerere admin :D

  Trimite PM lui SNK sau Undead cu username si parola

Community Reputation

15 Good

About ourselves
Learn more about RedCiuffy

 • Rank
  Administrator

Profile Fields

 • Steam
  STEAM_1:0:19683084

Recent Profile Visitors
257 profile views

Mood

 • UnImpressed
 • Currently Feeling UnImpressed
IPS Skin designed by Ciuffy
×