Jump to content
RedDevils
Romania
RedCiuffy
Administrators
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RedCiuffy

 1. 1 An Reddevils Romania !!!

  Hai sa fim sanatosi:))) si La multi ani noua
 2. Cadou

  TC
 3. Film Skyscraper (2018)

  Da da nu e rău
 4. Cerere Admin Kill$You

  PM cu user și parola
 5. Cerere Admin

  Salut Drogatul, Cererea ta este incompleta te rog sa urmezi modelul de mai jos, odata ce completezi cererea cum trebuie va fi aprobata:) 1. NickName: 2. Varsta (minim 16 ani): 3. SteamID: 4. Ai experienta in AMX MODX (ani/luni) ?: 5. Link GameTracker cu orele (obligatoriu): 6. Ai citit regulamentul ?: 7. Cuvantul cheie este ?: 8. Poti intra pe TeamSpeak 3 (da/nu) ?: 9. Link scanare wargods (rezultatul scanarii nu trebuie sa fie cu rosu):
 6. [Anunturi] / [INFO] Afilieri Servere

  Din nefericire fondatorul serverului GTR si-a retras cererea de afiliere. Le-am sters categoriile si am sters DNS-ul.
 7. unban

  Salut pentru unban te rog sa prezinți demo. Când intri pe server ti se face automat demo și se salvează în cstike. EDIT by Lucian: ha :)) amandoi in acelasi timp Te rog daca ai timp schimba-i lu Biz*bv parola de pe forum . Spune el ca a uitat-o si nu poate sa intre. :)) Eu ma grabesc sa plec la scarbici. Cand ii dai parola te rog sa il chemi pe TS.
 8. Probleme forum, multe.

  8. Poza a fost scoasa 9. Mulțumesc/mulțumim pt poza dar poza actuala a fost aleasa de lory. Dacă ea vrea sa o schimbam cu cea veche o schimb. 10. Acea limitare este decât pe profilul tău. În curând o sa le scot de tot inclusiv poza de fundalul. 11. Pozele mari îngreunează și baza de date și forumul în sine. Când forumul o sa devina mai populat se va simți diferența. 12. Hlstatsx nu este live nu este implementat este un proiect on going. Poate dura încă 1 luna sau 5. În cea ce privește scroll ul ma îndoiesc ca cineva trage de bara aia sa navigheze dar dacă asta este o problema se poate face chenarul mai mic. 13. Nu este nici o problema decât ca titlul este mult prea mare o sa scot partea cu "general" și va rămâne decât administrator.
 9. Salut dead, Fiind singurul care lucrează la forum decât eu fac modificări. Modificările pe care le fac sunt testate în prealabil în pc ul meu personal după care implementate direct pe comunitate. In cea ce privește ideea ta de a avea landing page și forum separat nu pot spune ca ii vad rostul dar te rog sa îmi explici. Forumul are funcție de landing page cu news pictures video etc relevante comunității nu este implementata pt ca eu nu am simțit ca e nevoie. Dar dacă tu consideri ca este te rog sa argumentezi. Multă bafta îți doresc și te aștept cu un răspuns la ce am scris mai sus.
 10. unban Request

  Hi Legends, Your request doesn’t make any sense mate. Please make another request with correct details. The unban request is rejectect due to incorect details.
 11. [Cerere admin] SK|FoReSt

  PRO
 12. cerere admin :D

  Trimite PM lui SNK sau Undead cu username si parola
 13. Ore Server

  Pentru a face procesul de cerere slot\admin mai ușor m-am gandit sa adaug functia de /ore pe server. Nu mai este nevoie sa va connectati pe gametracker pentru a afla orele jucate pur si simplu cand sunteti in joc tastati in chat /ore si aflati cate ore jucate aveti pe server. Sunt doua comezi ce le puteti folosi in chat: /ore- - ore jucate pe server /pttop15 - top15 al jucatorilor in functie de orele jucate
 14. [PROBLEMA] Al Mic

  1. Sa rezolvat am marit "photo storage size" de la 50KB la 100KB ar trebui sa fie suficient. 2. Am marit "profile photo width/height" de la 150\150 la 250\250 Mai las postul deschis o zi sa imi zici daca mai ai probleme
 15. Probleme forum, multe.

  1. Da stiu se va face este destul de munca pt aceasta problema, va trebui sa imi gasesc timp dar da stiu se va rezolva . 2. Stiu si de asta o sa scot cu totul acel buton dar totusi fa o imagine pt ts si ma decid eu ce si cum. 3. Nu stiu sigur daca este de la poze sau de la forum va trebui sa investighez. 4. Nu vad nici un cadru la nume si nici nu mi se pare ca este deranjant. 5. Sa rezolvat. 6. Nu vad nici o problema cu asezarea in pagina. Atunci cand postezi ai grija sa postezi cum trebuie lasa spatii cum trebuie etc. Ma indoiesc ca voi face in legatura cu asta, daca mai multi useri se vor plange de asezarea in pagina voi reconsidera. In legatura cu tip-ul tau asa sunt date permisiunile toti membri au aceleasi permisiuni dar cei cu grade mai mari de "Members" au custom permissions deci nu este cazul sa fac nici o modificare. Mersi frumos pt lista si apreciez ca ti-ai gasit timp sa postezi si sa "point" problemele.
 16. CREATE DNS FURIEN.REDDEVILS.RO

  Salut, Din nefericire momentan nu oferim DNS. Te rugam sa revi in cateva luni cu o noua cerere. Deasemenea sunt cateva lucruri care nu se leaga in cererea ta. Ip-ul serverului http://35.197.230.130/ este de fapt site-ul tau care nu este finalizat. imi imaginez ca site-ul \ serverul de cs sunt hostate pe acelasi server. Nu consider ca cererea ta corespunde cu standarderele noastre. Iti doresc mult success. Ciuffy
 17. [SchimbareTitle]HaRa

  Nume schimbat.
 18. Lista Staff Forum

  Salut, Aici veti gasi lista cu staff-ul forumului. Administrators : Reddevils Romania - Fondatorul Comunitatii. w00t - Responsabil cu serverele de CS.16 \ promovari \ si disciplina pe comunitate. rares - Responsabil cu ordine si disciplina pe intreaga comunitate ( CS & TS ). Redciuffy - Reponsabil cu partea techica pe intreaga comunitate. ArieS - Responsabil cu serverul public si cu disciplina pe serverul de TS. Ronin - Responsabil cu ordine si disciplina pe intreaga comunitate ( CS & TS ). System: Snk - Responsabil cu Overwatch \ tot ce tine de verificari pe toate serverele. dead - Resonsabil cu partea tehnica si support pe forum. Super-Moderators: Al'Mic - Responsabil cu mentenanta generala \ designer principal. Kugo - Responsabil cu mentenanta generala a forumului si a comunitatii. Moderators: Mave™® # No SOuNd - Responsabil cu Overwatch si mententata generala a forumului. Assistants: Kaay - Responsabil cu support-ul pentru utilizatori. Overwatch: Snk - Lider proiect \ verificare. Mave™® # No SOuNd - Responsabil cu Overwatch pe toate serverele. Premium Member: Designers: Alien - Responsabil cu partea design Fondator Server: Manager Server: Manager Mix: Lady: R0zy
 19. [INFO] Administrativ

  Am facut cateva modificari la top 15 ieri ar trebui sa fie ok acum. Daca mai sunt probleme sa ma anunti.
 20. Reclamatie w00t

  Topic Inchis user-ul a fost banat si dupa forum. Cerere respinsa.
 21. [CADOU] REDDEVILS

  Arata bine si astea dar cred ca se combina mai bine cu tema forumului cele facute de Dead_ Dar ai facut treaba buna.
 22. Cadou

  Perfect ms frumos Dead_
 23. Comenzi server mix

  Comenzile pentru serverul de mix: Cvar-uri - Comenzi Chat pentru a intretine un MIX : - .start ( Porneste un mix , modifica automat setarile jucatorilor (setarile jucatorilor se modifica la fiecare inceput de runda in timpul mix-ului) ( cl_updaterate 101 , cl_cmdrate 101 , ex_interp 0.01 , rate 25000) banii sunt setati la 800$ , mp_freeztime "8" , mp_friendlyfire "1" , mp_forcecamera "2" , mp_roundtime "2" , mp_autoteambalance "0" , mp_forcechasecam "2" , mp_chattime "5" , mp_flashlight "1" , mp_maxrounds "0" , sv_maxspeed "320" , mp_buytime "20" , mp_autokick "0" , apare un mesaj de timp HUD in partea de sus a monitorului ( pe mijloc )) ! - .stop ( Opreste un mix , aplica cvar-urile mp_freezetime "0" , mp_startmoney "16000" , mp_friendlyfire "0" , mp_roundtime "9" , mp_forcecamera "0" , mp_maxrounds "0" , mp_autokick "0" , mp_autoteambalance "0") - .score ( Arata scorul in chat cu culoarea rosie , arata daca este prima parte a meciului (TUR) sau daca este a 2-a parte (RETUR). Tur-ul tine pana cand scorul echipelor adunat intre ele , ajunge la 15 , apoi se schimba echipele (RETUR). Desigur , daca meciul este in a 2-a parte , daca scri .score , arata si scorul cu care sa terminat Tur-ul ! - .blocare ( Blocheaza chatul , mai exact "say Y" , echipele pot vorbi intre ele pe "say U" ! MENTIONEZ: Fata de alte pluginuri , am facut in asa fel incat , daca chat-ul este blocat , comenzile sa functioneze fara sa fi nevoit sa deblochezi chatul! Ex: Daca chatul este blocat ( .blocare ) si scri in chat ( .start ) meciul este pornit , NU trebuie sa deblochezi chat-ul pentru a folosi comenzile. - .deblocare ( Deblocheaza chat-ul ) - .specall ( Muta la spectator toti jucatorii , pentru a face echipele ) - .setpw ( Seteaza o parola pe server , in cazul unui mix intre CLANURI ) - .removepw ( Scoate parola de pe server ) - .rr sau .restart ( Restarteaza o runda , chiar daca este in timpul meciului , comanda .rr NU va afecta cu nimic scorul) Comenzi Consola: - amx_cmd ( Afiseaza toate comenzile disponibile de acest plugin) - amx_ss (Creaza 3 poze + 1 cu blind jucatorului ) - amx_demo ( Porneste un demo automat asupra jucatorului ) - amx_stopdemo ( Opreste demo-ul care a fost dat pe jucator ) - amx_showip ( Afiseaza numele / ip-ul / steamID-ul jucatorilor) - amx_spec ( Muta un jucator la spectator ) - amx_t ( Muta un jucator la echipa Tero ) - amx_ct ( Muta un jucator la echipa CT ) -Toate celelalte comenzi , EX: amx_ban / kick etc sunt cele date de amxmodx Nu exista comanda ".setari , .interp" ! Setarile se fac automat la fiecare inceput de runda ! cl_cmdrate "101" , cl_updaterate "101 , rate "25000" , ex_interp "0.01"
 24. [Model] Prezentare

  Nume & Prenume: Nickname: Varsta: Locatie: Jocuri preferate: Ocupatie: O scurta descriere despre dvs.: De unde ai aflat de www.RedDevils.ro ?:
IPS Skin designed by ciuffy
×