Sign in to follow this  
RedCiuffy

Rezolvarea FWPKCLNT.SYS Eroare Blue Screen ( BSoD )


Inainte de toate as dori sa precizez ca erorile cauzate de FWPKCLNT.SYS sunt prezentate doar pe sistemul de operare Microsoft Windows 7 , 8 si 8.1!
Cele mai intalnite erori de Ecran Albastru ( Blue Screen ) sunt urmatoarele:
 

 • A problem has been detected and Windows has been shutdown to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: FWPKCLNT.SYS.
 • Your pc ran into a problem and need to restart. We're just collecting some info, and then we'll restart it for you. If you would like to know more, you can search online later for this error: FWPKCLNT.SYS.
 • STOP 0x0000000A: IRQL_NOT_LESS_EQUAL - FWPKCLNT.SYS.
 • STOP 0x0000001E: KMODE_EXCEPTION_NOT_HAMDLED - FWPKCLNT.SYS
 • STOP 0x00000050: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA - FWPKCLNT.SYS

Odata aparuta aceasta eroare pe un sistem Windows utilizatorul este tentat sa caute fisierul pe site-uri de download fisiere .SYS, aceasta fiind cea mai mare greseala pentru ca acest fisier poate suferi modificari sau fiind virusat intentionat, fiind un fisier de sistem este foarte periculos sa il descarcam de pe alte surse, altele decat din kit-ul de instalare original al Windows-ului pus la dispozitie cu licenta de catre Microsoft.
 

 

Cauzele ale erorilor FWPKCLNT.SYS 

 

Erorile blue screen generate de catre FWPKCLNT.SYS pot avea cateva cauze, care trebuiesc investigate pas cu pas si luate prin eliminare.
Majoritatea erorilor cu ecran albastru apar din cauza unor incompatibilitati de drivere la una sau mai multe componentele calculatorului ( RAM , Placa Video , HDD , USB stick , webcam , mouse , tastatura s.a.m.d ).
In ultima perioada au fost raportate cele mai multe erori de blue screen pe versiunea de Windows 8 Pro cauza fiind incompabilitatea driverelor componentelor hardware.
 

 

Lista cauze erori BSoD pentru FWPKCLNT.SYS.

 

 • Configurarea incorecta sau incopabilitatea driverelor unor device-uri atasate sistemului de operare, acestea fiind cel mai des intalnite pe Windows 7 si Windows 8.
 • Registrii corupti din Windows Registry sau modificati necorespunzator in urma instalarii sau dezinstalarii unui soft.
 • O infectare cu virus si/sau malware care a dus la coruperea si/sau modificarea fisierului FWPKCLNT.SYS sau a unui driver care acesta raspunde direct sistemului de operare.
 • Un conflict hardware, incompabilitatea driverelor atasate sistemului de operare Microsoft Windows cu driverele instalate in sistem. In acest caz s-a intamplat de multe ori ca erorile de blue screen sa apara imediat dupa ce calculatorul a fost pornit, iar rezolvarea a fost foarte simpla. Trebuiesc deconectate toate sursele instalate in sloturile USB ( HDD Extern , mouse , tastatura s.a.m.d ).
 • FWPKCLNT.SYS poate da eroare cu ecran albastru in cazul unui hard disk defect.
 • FWPKCLNT.SYS poate da eroare cu ecran albastru in cazul unei / unor memorii RAM defecte sau incompatibile cu sistemul de operare.
 • Tot la capitolul RAM amintim ca unele erori pot aparea atunci cand avem mai multe memorii instalate, dar acestea sunt si/sau de frecventa latenta diferite.

 
Nota: Rezolvarea fisierului FWPKCLNT.SYS poate fii verificand cauzele enumerate mai sus din care apar aceste erori si este usor de intuit ca va trebui sa verificati fiecare element in parte.
NU RECOMAND DESCARCAREA FISIERULUI FWPKCLNT.SYS DE PE SURSE DE DOWNLOAD DRIVERE SAU FISIERE DE SISTEM, PRIN URMARE FOLOSITI FISIERUL ORIGINAL OFERIT DE CATRE MICROSOFT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  


IPB SKIN DESIGNED BY Ciuffy, Lucian @RedDevils Team