Sign in to follow this  
Reddevils Romania

[MODEL / INFO] Cerere V.I.P

=======================================================================================================================================

INAINTE DE A FACE O CERERE V.I.P VA RUGAM SA CITITI TOT ACEST CONTINUT. REGULILE SUNT PENTRU TOATA LUMEA SI NU SE VOR FACE EXCEPTII !

                                                                                                                 WELCOME.REDDEVILS.RO

=======================================================================================================================================

Salutare Tuturor,

WELCOME.REDDEVILS.RO ofera accese V.I.P tuturor celor care indeplinesc condiitile de mai jos. Va anuntam ca aceste conditii sunt stricte si cererile dvs. vor fi analizate cu mare atentie de catre Fondatori / Manageri iar deciziile luate de catre noi sunt incontestabile ( de indata ce un Fondator / Manager a luat decizia de Cerere aprobata / Cerere Respinsa nimeni nu poate venii forum / TS3 cu argumente ori contestatii EX: de ce? , nu am stiut ! , motivul? , promisiuni si asa mai departe... Deciziile sunt definitive si readucem la cunostiinta Regulamentul OFICIAL ( WELCOME.REDDEVILS.RO  are dreptul de a-si selecta atat Playerii cat si Adminii).

Conditiile impuse de catre WELCOME.REDDEVILS.RO  pentru aplicarea unei Cereri V.I.P sunt urmatoarele:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Respectati Regulamentul General al comunitatii si Sectiunii / Server WELCOME.REDDEVILS.RO

- minim 1 luna pe Server / Forum / TS3 vechime ( TS3 obligatoriu atunci cand sunteti pe server).

-sa detineti STEAM ( Se vor face mici exceptii si jucatorilor Valve insa pentru acest lucru va trebuii sa fiti un EXEMPLU pentru  Serverul nostru si evident nu este valabil pentru toata lumea / acesti jucatori Valve vor fi Selectati STRICT de catre Fondatori / Manageri ).

-comportamentul / limbajul  pe Server / Forum / TS3 sa nu fie inadecvat / colorat fata de Staff sau Playeri.

-respectati Domnisoarele pe Server / Forum / TS3.

-respectati Staff-ul cat si Playerii de pe Server / TS3.

-NU faceti Reclame la alte Comunitati / Servere / TS3.

-atunci cand aveti vreo problema / intrebare va rugam sa o faceti frumos si civilizat fara un  "ton superior" ori  "ton de comanda" asupra Staff-ului (Reamintim ca suntem o Echipa cu vechime in acest domeniu si cu oameni maturi care au experienta necesara pentru solutionarea problemelor / intrebarilor rapid si sigur / un raspuns cat mai concret si o decizie cat mai corecta).

 

Daca sunteti capabili sa Respectati Regulile de mai sus va prezentam MODELUL CERERII de V.I.P:

Nickname:

Steam (Da/Nu):

Varsta:

Cuvantul Cheie din Regulament este?:

Crezi ca sunt OK conditiile impuse pentru cererea V.I.P?(Da/Nu):

Acorda o nota Server-ului de la 1 la 10:

 

Atentie: 

Cei care nu vor Respecta Regulamentul Comunitatii / Serverului / Conditiile impuse de catre WELCOME.REDDEVILS.RO vor fi respinsi automat si Cererile vor fi inchise la fel si cei care sunt acceptati si noi vom observa contrariul (li-se va scoate accesul si vor primii interdictie pe Serverul Nostru).

 

                                                                                                                    WELCOME.REDDEVILS.RO

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  


IPB SKIN DESIGNED BY Ciuffy, Lucian @RedDevils Team